Samarbejdet med Sønderborg Varme

Tirsdag den 11. oktober mødtes bestyrelsen i Avnbøl-Ullerup Varme med Sønderborg Varme og &greenproject. Mødet var præget af en rigtig god stemning og konklusionen er, at de tre parter alle kan se perspektiver i et samarbejde. I de kommende uger skal forskellige modeller undersøges og beregnes.

For os er det vigtigt, at tidsplanen holder. Målet er som bekendt, at vi har varme i rørene til fyringssæsonen 24/25. Vi har derfor en fælles målsætning om, at vi seneste 1. december er så langt med sonderingerne, at vi har et kvalificeret grundlag for den endelige projektbeskrivelse.

Når samarbejdet med Sønderborg Varme er en mulighed for os her i Avnbøl og Ullerup, skyldes det ikke mindst jeres store opbakning til Avnbøl-Ullerup Varme. Den opbakning er nemlig afgørende for Sønderborg Varme også har en fordel af samarbejdet.

Vi synes, at vi sammen med &greenproject har skabt forudsætningerne for et godt fælles varmeselskab. Vi håber og tror, at vi sammen med Sønderborg Varme kan gøre det endnu bedre. Når der er nyt, vil vi orientere her på hjemmesiden.

På bestyrelsens vegne

Anders Bondo Christensen

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet alle spørgsmål og svar.